Læs mere om hvad vi kan tilbyde:

Velkommen på vores dejlige vandrerhjem der er centralt beliggende i Sønderborg, få min. gang fra byens hyggelige centrum

Ændringer og annulleringsbetingelser

 

- Afbestilling, herunder afvigelser på + / - 15%, som foretages senere end 8 og mere end 6 uger før ankomst, beregner Danhostel Sønderborg City sig afbestillingsgebyr (erstatning) svarende til 40% af den bekræftede pris.

- Foretages afbestillingen mindre end 6 uger før planlagt startdato, beregner Danhostel Sønderborg City sig et afbestillingsgebyr svarende til 50% af den bekræftede pris.

- Foretages afbestillingen mindre end 3 uger før planlagt startdato, beregner Danhostel Sønderborg City sig et afbestillingsgebyr svarende til 75% af den bekræftede pris.

- Foretages afbestillingen mindre end 1 uge før planlagt startdato, beregner Danhostel Sønderborg City sig et afbestillingsgebyr svarende til 100% af den bekræftede pris.

- Afbestilling af indtil 5% af det i ordrebekræftelsen anførte deltagerantal kan dog ske omkostningsfrit indtil 48 timer før arrangementets starttidspunkt - for så vidt angår arrangementer i weekends eller på helligdage dog kun indtil kl. 10.00 den umiddelbart forudgående hverdag. Derefter faktureres afmeldte eller udeblevne deltagere til fuld pris.

- Ved afbestilling, som altid skal foretages skriftligt, forstås annullering, reduktion, afkortning, omplacering og lignende væsentlige ændringer i forhold til ordrebekræftelsen.

- Afbestillingsgebyr bortfalder i det omfang, kapaciteten sælges til anden side.


Praktiske oplysninger
Værelser er til rådighed fra kl. 16.00 på ankomstdagen til kl. 10.00 på afrejsedagen. Vi forventer Jeres ankomsttidspunkt til at være mellem kl. 16:00 og 17:00, hvis I er forsinket i forhold hertil, er det vigtigt at vi får besked.

Soveposer kan ikke benyttes. Sengelinned og håndklæde kan lejes hos os for kr. 60,- pr. sæt med håndklæde. I er også velkommen til at medbringe Jeres eget.

Vandrerkort
I forbindelse med gruppeovernatninger er det nok at den ansvarlige leder har et gruppevandrerkort. Kortet koster kun DKK 70,00 og dækker hele gruppen et helt år fra den dato det er udstedt. Kortet kan evt. udstedes fås på Danhostel Sønderborg City og kan udstedes ved ankomsten.

Indkvartering
Nøglekort udleveres samlet til lederen ved ankomsten.

På afrejsedagen bedes værelserne forladt senest kl. 10.00.

Priser er inklusiv slutrengøring, men det forventes, at værelserne efterlades ryddelige, og at evt. lejet sengelinned afleveres ved receptionen inden afrejse.

Nøglekort afleveres samlet i receptionen ved afrejsen. Vi gør opmærksom på, at alle vore værelser er ikke-ryger værelser og at hele Danhostel er røgfrit - Ved overtrædelse af rygeforbudet opkræves der kr. 500

Drikkevarer
Danhostel Sønderborg City har spiritusbevilling og sælger øl og vin til rimelige priser. Nydelse af medbragte drikkevarer (øl, vin og spiritus) i alle lokaler, opholdsrum og fællesarealer kan derfor ikke tillades.

Selvforplejning
Køkkenet er udelukkende forbeholdt familier der rejser alene samt enkeltpersoner, og kan ikke anvendes af grupper.

"Sort Sol"
Sort Sol er et fænomen, der kan iagttages hvert forår og efterå i Tønder-marsken ved Vadehavet Comment

Ændring & annullering
Klik her for at læse mere
vedr. ændringer og annulleringsbetingelser Comment

Aktiviteter
Klik her for at læse mere om aktiviter bl.a Danfoss Universe og Golf Danmark Comment